注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

意寓云天的博客

平静的湖面只有呆板的倒影,奔腾的激流才有美丽的浪花!

 
 
 

日志

 
 

生活中常用的五星级句子  

2007-10-03 11:35:04|  分类: 英语点滴 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
 熟练地运用英语的一个重要方面就是学习并掌握英语本族者常用的生动、活泼的习语。

  1. After you. 你先请。

  这是一句很常用的客套话,在进/出门和上车的场合你都可以表现一下。

  2. I just couldn’t help it.

  我就是忍不住。

  下面是随意举的一个例子: I was deeply moved by the film and I cried and cried. I just couldn’t help it.

  3. Don’t take it to heart.

  别往心里去,别为此而忧虑伤神。

  生活实例:This test isn’t that important. Don’t take it to heart.

  4. We’d better be off. 我们该走了。It’s getting late. We’d better be off.

  5. Let’s face it. 面对现实吧。

  常表明说话人不愿意逃避困难的现状。

  参考例句:I know it’s a difficult situation. Let’s face it, OK?

  6. Let’s get started.

  咱们开始干吧。

  劝导别人时说:Don’t just talk. Let’s get started.

  7. I’m really dead. 我真要累死了。坦诚自己的感受时说:After all that work, I’m really dead.

  8. I’ve done my best. 我已尽力了。

  9. Is that so? 真是那样吗?

  常用在一个人听了一件事后表示惊讶、怀疑。

  10. Don’t play games with me!

  别跟我耍花招!

  11. I don’t know for sure.

  我不确切知道。

  Stranger: Could you tell me how to get to the town hall?

  Tom: I don’t know for sure. Maybe you could ask the policeman over there.

  12. I’m not going to kid you.

  我不是跟你开玩笑的。

  Karin: You quit the job? You are kidding.

  Jack: I’m not going to kid you. I’m serious.

  13. That’s something.

  太好了,太棒了。

  A: I’m granted a full scholarship for this semester.

  B: Congratulations. That’s something.

  评论这张
 
阅读(50)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017